Skip to main content
CopiarCódigo AMP

Hår er en grunnleggende del av vår personlighet og image, så å ta vare på det kan hjelpe oss til å føle oss vakre, komfortable og selvsikre. Men for at det å reflektere vår unge ånd ikke utelukkende avhenger av klærne vi har på oss eller sminke, er det nødvendig å ha en annen alliert: hårklippet vårt. Hår kan brukes som en av våre beste allierte for å trekke år fra vår alder. Vil du vite hvordan du oppnår det?

Med tiden går alderen frem, og selv om det noen ganger er vanskelig å akseptere det, er det umulig å holde seg ung for alltid, og det vi ofte ser etter er en endring som får oss til å se yngre, fornyet og selvsikker ut. Visste du at en hårklipp kan hjelpe deg å oppnå det når du ser deg i speilet?

Ingen kjenner kraften til en hårklipp før de går til skjønnhetssalongen og kommer ut helt fornyet.

I dag vil jeg snakke med deg om frisyrestiler som umiddelbart vil ta årevis av håret ditt og som vil få deg til å føle deg gladere og mer selvsikker med utseendet ditt, uten å være så dyrt som anti-aldringsbehandlinger. Det er på tide å uttrykke den kvinnen med en moderne ånd som ønsker å se bra ut!

Selv om du for øyeblikket er fornøyd med hårklippet du har, er det alltid greit å tenke på å endre stilen din, for på denne måten fornyes bildet vårt.

Hvis målet ditt er å se yngre ut, bør du velge et friskt og vågalt utseende som garantert vil gi deg et ungdommelig og moderne utseende som har en tendens til å favorisere oss alle. Velg en av de korte hårklippene for å se yngre ut som jeg nevner nedenfor.

Midi hårklipp

På høyden av kragebenet, med myke bølger og spisse ender, er dette midi-snittet som tar av år uanstrengt. Ønsker du en stil du kan slite ned, men som kan trekkes opp fra tid til annen, er en asymmetrisk midi det du trenger. De ser bra ut på diamant- og hjerteansikter, i tillegg til å stilisere nakken og være veldig allsidige, fordi hvis du bruker den rett, vil du se veldig elegant ut; På den annen side, hvis du legger til små bølger, vil du se casual og avslappet ut. Gir en anti-aldringseffekt Prøv det og se!

Lagdelt hårklipp

Lag er alltid våre allierte når det gjelder å gi et friskt utseende til bildet vårt, siden de gir bevegelse, volum og tekstur til håret vårt.

De korpulente, subtile og gradientlagene, det vil si at du ikke kan se hvor hver enkelt begynner eller slutter, er muligheten til å forynge på sekunder. Voluminøst hår er synonymt med ungdom og lag oppnår denne effekten.

Den uformelle luften gir oss et ungdommelig utseende som vi kan forsterke enda mer hvis vi velger å legge til gardinpann i hårklippet. Denne hårklippen er veldig behagelig for daglig bruk, siden den ikke krever at du gre den på en veldig detaljert måte.

TIPS: Unngå veldig markerte lag, da de resulterer i en av hårklippene som elder deg mest. Denne typen kutt passer til firkantede og kantete ansikter.

Vi vet at kort hår er det mest foryngende, men hvis du ikke vil gi opp det lange håret og se ung ut, kan du legge til lag for å ramme inn ansiktet ditt. Bruk dem litt bølgete, da de ser mye bedre og mer delikat ut; Helt rett hår herder funksjonene. Gå for feiende smell for å gi den et mer sofistikert utseende.

Bob Carré Hårklipp

Dette hårklippet kombinerer lengden på den kjevelange bob med den uformelle, franske finishen og obligatoriske bob-pang. Den er ekstremt flatterende for runde eller ovale ansikter, og ser enda bedre ut med en gylden highlight-effekt i håret. Hvis du vil style håret rett, sørg for at håret beholder sin naturlige tekstur og volum.

Hårklipp med frynser

Enten det er gardin, side eller med mye volum, er smell ditt beste tilbehør for å se yngre ut, i tillegg til sminke. Takket være smellet er det mulig å skjule noen ufullkommenheter og stilisere øyeområdet litt. Dette kuttet ser bra ut i en frisyre for langt hår.

Ideelt sett bør det være under øyenbrynene, være skissert og med bevegelse.

De gir en feminin, romantisk og uskyldig touch til din personlighet. De smellene du bør unngå for å unngå å legge år til alderen din, er rett smell og babysmell.

En stump frynser ser supersøt ut og får deg til å se større øyne og et litt rundere ansikt ut; Så det er ideelt å se mye yngre ut. Gi den tekstur med stylingkrem, uten å røre pannelugg!

Garçon hårklipp

I løpet av årene har mange kjendiser tatt risikoen med nisseklippet (et veldig kort klipp) og en av de mest overbevisende grunnene er at det er en anti-aldringsklipp, fordi den umiddelbart forynger og skjerper ansiktet. Nå er dens mest moderne versjon, som er garçon, hvor sidene er kortere og den øvre delen er rikelig. Den ser flott ut på runde ansikter, men kan også tilpasses andre former med forskjellige typer smell.

Bob hårklipp

Det er en helt tidløs hårklipp som alltid lykkes. Kortere i nakken og lang på hakenivå, fungerer denne hårklippen veldig bra når det kommer til å skape en følelse av å forlenge ansiktet, da den leder blikket mot haken, og derfor favoriserer den runde ansikter. Elegant, sofistikert og med et parisisk preg, er bob en ideell hårklipp for å se yngre ut, siden jo kortere vi bruker håret, jo flere år vil vi trekke fra.

Denne stilen har fordelen av å være veldig enkel å vedlikeholde siden den kan gis forskjellige stiler uten behov for overdreven bruk av tang eller strykejern.

Skulder rett hårklipp

Vi har allerede sagt at kort hår tar bort år. Hvis du ikke tør med lag, gå for et rett kutt i skulderhøyde, utseendet ditt vil garantert bli fornyet og du vil se yngre ut. Lengden bør ikke gå utover skuldrene, siden det vi ønsker å oppnå med denne hårklippet er å ramme inn ansiktet. I denne anledning kan vi også velge smell i høyden på øyenbrynene. For å oppnå den foryngende effekten anbefaler vi at du velger veldig naturlige surfebølger. Du vil gi bevegelse til en overdrevent symmetrisk hårklipp og effekten vil være ungdommelig og uformell.

Clavicut-hårklippet

Det kalles det fordi det ender ved kragebenet. Det er den perfekte hårklippet som gjør underverker for overgangen fra kort hår til langt hår. Denne frisyren er perfekt for å se yngre ut fordi dens friske og naturlige stil som faller på skuldrene med stor bevegelse har en tendens til å understreke linjene i skuldrene, nakken og kragebeina.

Det spiller ingen rolle om du har et langt eller rundt ansikt, effekten vil alltid være å ta av noen år.

Lang og bølget hårklipp

Hvis du ikke vil gi opp det lange håret ditt, ikke gjør det, men du må finne det opp på nytt. Hvis du har rett hår, legg til myke bølger som får deg til å se romantisk ut og du kan se noen år yngre ut. Bølgene vil få deg til å skille deg ut! De er i stand til å myke opp ansiktstrekk og projisere en ungdommelig effekt. Det går vanligvis opp til skulderhøyde.

Unngå smell og en veldig formell frisyre, fordi sjarmen til dette forslaget ligger i å få det til å se avslappet, mykt og naturlig ut.

Konkav hårklipp

Ja, det søte snittet går lengre foran enn bak. En stil som denne får deg ikke bare til å se moderne ut, men dens originalitet og friskhet vil få deg til å se yngre ut.

Pixie hårklipp

Hvis du er en av dem som har langt hår og ikke er redd for endringer for å se yngre ut, så er nisseklippet noe for deg. Det er en praktisk og avslappet stil som lar deg fremheve funksjonene dine på en ungdommelig måte. Et supermoderne og friskt snitt, du trenger ikke mye for å holde det kjemmet og det gir den følelsen av bekymringsløs, hvis du tør gå for dette alternativet!

Uten å måtte gå til operasjon kan en hårklipp hjelpe deg med å eliminere noen år og få deg til å se yngre ut, men husk at holdningen din er det viktigste og at alder bare er et tall. Ikke vent lenger, og bytt utseende i dag. Velg den stilen du liker best, og uttrykk ungdommen du føler med en hårklipp som får deg til å føle deg komfortabel og som alltid er trendy, slik at du ikke går ubemerket hen.

Follow us on Instagram