Skip to main content
CopiarCódigo AMP

Hvis du vil vite hvordan du skal kle deg om vinteren, er dette innlegget for deg. I disse månedene av året er det vi ønsker å søke ly for å spare på kroppsvarmen. Og mange ganger gjør både kvinner og menn feil når de kler seg for kaldt vær. For å unngå å gjøre disse motefeilene, følg disse anbefalingene.

Bruk tekstiler egnet for kulde

Dette er bare noen av tekstilene du kan bruke om vinteren. Ta alle klærne dine laget med disse fibrene ut av skapet og kombiner dem godt.

Bomull er det naturlige tekstilet par excellence Dens aksept er takket være dens mykhet, komfort og beskyttelse. Dette beskytter huden mot litt lave temperaturer, samtidig som den holder huden sunn fordi den ikke forårsaker irritasjon eller allergier.

Et annet naturlig alternativ er hamp, det er et økologisk stoff som ikke bare holder deg varm om vinteren,men som også gir deg solbeskyttelse.kjole-vinter-stil

Tencel, som de to foregående fibrene, er naturlig. Den kjennetegnes ved å være egnet for personer med hudproblemer og for steder med lave temperaturer, fordi den bevarer kroppsvarmen og hindrer spredning av bakterier.

Mens bomull er det naturlige stoffet par excellence, er ull best for kjølig klima. Dette stoffet er varmt nok til at du glemmer at det er vinter. Men du må være forsiktig når du bruker den, fordi den kan forårsake allergi eller gnagsår, så det er bedre at du bruker den med noe under.

Stilige plagg og lagdelte klær

Det er mange måter å kle seg til vinteren på , men det er en som nesten er en motelov: lagdelte klær. Det finnes ingen bedre dato enn dette for å sette det ut i livet. Men verken jeans eller lange kåper er de eneste klesplaggene for denne sesongen. Du kan fortsette å opprettholde stilen din så lenge du tilpasser den til været.

Kle deg i lag

 1. Første lag: Det regnes som en “andre hud”, fordi klærne er tett nok til å ikke la kroppsvarmen slippe ut, men så fleksible at du ikke en gang husker at du har dem på. Den bør være laget av syntetisk stoff, fordi den også hjelper deg med å puste. Dette laget med klær for kalde inkluderer lange bukser (leggingstype) og en langermet t-skjorte (hvis du foretrekker det, en høyhalset).
 2. Andre lag: formålet er å drive ut kroppsfuktighet til utsiden, slik at det første laget ikke blir vått eller kaldt. Denne er litt løsere fra kroppen. Inkluderer gensere, jerseys og buksene du foretrekker.
 3. Tredje lag: Det er det som vil beskytte deg mot uforutsette værhendelser: snøstorm, regn, etc. Denne må være laget av polyester, ull eller vanntett syntetisk stoff. Det er vanligvis litt løsere. De er kåper, jakker, vindjakker osv.

Selv om loven om de tre lagene er som vi indikerte ovenfor, er det ikke nødvendig at du følger den til punkt og prikke. Du kan bruke det første laget og ta på det du vil ha på toppen.

Men hvordan kle seg varmt uten å miste stilen? Enkelt… med det første laget med termoklær, et andre lag med leggings, deretter en kjole, noen støvletter og en frakk på toppen.

Klær som du kan bruke om vinteren

 • Leggings: Avhengig av hvor mye temperaturen har sunket, kan du bruke leggings. På toppen kan du sette et skjørt eller en midtkalvkjole.
 • Kjole: Disse er ikke eksklusive for våren og sommeren. Du kan også bruke dem om vinteren! Bruk de med lange ermer og tykt stoff som bomull eller ull, som verken er for stramt eller for løst. Og suppler den med en frakk.
 • Skjørt: Bruk dette plagget om vinteren, spesielt hvis du jobber på kontoret. Vi anbefaler at du bruker de som er i midjen og når rett over knærne. På denne måten vil den dekke deler av overkroppen og bena. Som kjoler, velg de laget av tekstilmateriale som gir varme til kroppen din. Og bruk strømpebukser eller leggings under.
 • Strømpebukser: Disse er veldig lette, selv om de ikke beskytter mye, gir de en variant til stilen. Hvis du ikke vil bruke leggings, og været ikke er så iskaldt, kan du bruke strømpebukse under skjørtet eller kjolen. For å kompensere for dette tynne laget, bruk knehøye støvler.
 • Genser: det er et klesplagg mye brukt om høsten. Om vinteren kan du også fortsette å bruke den over en tettsittende langermet termisk t-skjorte.

Hva er riktig fottøy for vinteren?leggings-antrekk-vinter

For de som liker å nyte de kalde månedene, er det stor interesse å vite hvordan man skal kle seg om vinteren. I tillegg til klærne de har på seg, er det viktig å vite hvordan man beskytter to deler av kroppen som er ekstremt følsomme for kulde: hendene og føttene. Når det gjelder sistnevnte, er valget av fottøy transcendentalt.

Mou støvler er ly for føttene dine. Men dette er ikke det eneste fottøyet som passer for vinteren. Du kan også velge skinnstøvletter eller ankelstøvletter, med eller uten hæler. Samt støvler i militær stil. Over-the-knee boots, blant andre alternativer.

Når du kjøper sko for å ha på vinteren, må de være av kvalitet. Å ta dette i betraktning garanterer sikkerheten og komforten du vil føle når du går i snø eller regn. Det er essensielt at de har en sklisikker såle som gir god støtte til føttene slik at du kan gå rolig på ulike typer gulv og under ulike værforhold.

Andre egenskaper som ikke bør mangle fra fottøyet ditt er vanntetting og pusteevne, slik at det kan isolere mot kulde.

Vintersko for kvinner

Du trenger ikke å miste elegansen om vinteren. Hvis du går på kontoret, en tur, til parken eller et annet sted i byen, velg sofistikerte ankelstøvletter, for eksempel de som når ankelen og har tykke hæler. De fleste av disse skoene er laget av lær og andre vanntette og termiske materialer.

Vintersko for menn

Menn kan velge Chelsea-støvler for å komplementere stilen deres når de skal på jobb. De har også støvler i militærstil som et alternativ, som vil gi deg et mer uformelt utseende, ideelt for utflukter med venner eller i helgene.

Sportssko for vinteren

Disse skal ha to-tre centimeter tykke såler laget av isolasjonsmateriale. Og vær en størrelse større enn vanlig, siden det ofte er nødvendig å bruke termosokker, som er litt tykkere enn vanlige sokker.

Tilbehør til bruk om vinteren

Om vinteren kan du forbedre stilen din med tilbehør. Disse, mer enn å tilføre noe til garderoben din, er veldig funksjonelle. Til tross for hvor grått miljøet kan være, bør du ha noen solbriller i vesken for å beskytte synet når solen kommer frem.

Et område du ikke kan glemme å dekke til er hendene og nakken, for det bruk skinnhansker som passer til alt og et skjerf eller foulard som matcher klærne dine.

Feil du ikke bør gjøre om vinteren

 • Bruk store klær uten å være overdimensjonerte: Når vi sier “løse klær” mener vi en som passer litt av kroppen din, ikke en som er to eller tre størrelser større enn din. Når det gjelder det tredje laget, må du noen ganger bruke det en størrelse større på grunn av klærne du har på deg under. Et tips er å bruke tilpassede stykker, etter din smak, slik at du kan kle deg i lag, holde deg varm og stilig.
 • Bruk sommerklær: sommerklær er veldig lette. Dessuten er tekstilsammensetningen ikke i det hele tatt egnet for vinteren. Så glem crop topper, tank topper og sandaler eller åpne sko som Peep toe eller muldyr.  
 • Vinterklær er ikke det samme som regntøy: ideen om å kle seg i lag er slik at du kan dekke deg fra kulden. Og husk at kulde ikke alltid er lik regn eller snø. Selv om vinteren bør du fortsette å kle deg for enhver anledning. Til tross for værsesongen vil det ikke alltid regne. Så hvorfor ta på seg de gummistøvlene? Bruk ankelstøvletter, ballettsko og til og med joggesko.

Hvilke andre tips for å kle deg om vinteren uten å miste stilen deler du med oss? Hvis du likte dette innlegget og vil vite mer om mote, inviterer vi deg til å besøke bloggen vår.

Follow us on Instagram